Veure les darreres entrades:

Com és habitual, el restaurant Rafel Lo Cristalero de Vinaròs, prepara unes noves Jornades del Territori, on involucra als nostres productors.

Els productes escollits per a les pròximes son la tòfona d’Els Ports-Maestrat i bolets, encara que ja ha passat la temporada, encara queden unes poques tòfones als nostres boscos, i no podíem deixar l’oportunitat de portar-les a la costa i fer un bon maridatge amb els llagostins de Vinaròs! També participen el Formatge de Catí, EspeciaExpress, Oli Cervol, Xocolates i Cafè CREO,  evadirte!com, i el recolzament de l’Ajuntament de Vinaròs.

La protagonista de les Jornades del Territori, junt amb els bolets!

Durant el 4, 5, 6 i 7 d’abril, podrem degustar de plats del “terreno” com carpaccio de formatge trufat de Catí i formatge de cabra envoltat amb pernil ibèric i aroma de timonet del nostre amic d’Héctor d’EspeciaExpress i tòfona, o els famosos llagostins de Vinaròs cuits amb allioli trufat, i per al final un cafè autèntic, el CREO de la Botiga Mira que bo!

D’esta forma, baixem d’Els Ports i el Maestrat el gran tresor negre, la tòfona, acompanyada per altres fongs que es cultiven al costat, els bolets, que junt als productes que es combina, pot ser una bomba de sabors!

Vos esperem del 4 al 7 d’abril a les Jornades del Territori de Rafel Lo Cristalero, i recordeu que si aneu, segelleu el Passaport Gastronòmic!

Jornades de la tòfona Ports-Maestrat i bolets a Rafel Lo Cristalero  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441