Veure les darreres entrades:

Hi ha coses que te marquen un abans i un després, que te’n dones compte que el camí que has elegit és el correcte. Això en ha passat gràcies a la  Jornada Innovació i emprenedoria per a la dinamització turística del territori a l’INVAT·TUR (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques) organitzada per les amigues de #wineandtwits

Vam anar amb els nostres amics inseparables d’evadirte!com i el nostre primer fill, el Passaport Gastronòmic, i a més de nosaltres dos, també van participar dos projectes de dinamització turística del seu territori, que com no, la gastronomia és protagonista:

Celler de la Muntanya amb Sherezade y Miguel Ángel, que han recuperat les varietats tradicionals de raïm a la comarca de Muro d’Alcoi amb un projecte de micro-vinyes i rutes turístiques.

-  La Despensa de Tere amb Mayte, que va deixar de treballar al màrqueting durant més de 20 anys per tornar al seu territori i recuperar la forma tradicional de treballar l’hort, acostant els seus productes al seus clients i amics i a part també ho aprofita turísticament.

Vam començar en vergonya, però després tot bé!

Nosaltres vam parlar sobre com se va crear Mira que bo!: inicialment era un programa de televisió per potenciar la nostra gastronomia, però degut a la crisis, i mantenint els mateixos valors, hem anat creixent com un arbre amb el Tast del Territori, les Jornades del Territori, les Botigues Mira que bo! i recentment la integració amb evadirte!com i el Passaport Gastronòmic.

Això ens fa veure que com la vida hem d’evolucionar, trobar els companys de viatge adequats, encara que moltes vegades ens donen molts maldecaps i disgustos, al final veus que son els correctes, i sobretot treballar amb una direcció i un objectiu comú, com ha és el nostre: dinamitzar la gastronomia del territori (Els Ports, Maestrat, Matarranya i Terres de l’Ebre).

Al finalitzar la ponència, els asistens van degustar dos dels productes que més apreciem i disposem a les Botigues Mira que bo!: xocolate CREO de Tortosa i Formatge de Catí, segur que van saber que tenim un territori ben saboròs! :)

No CREO, no party

Estem molt agraïts per poder participar a este tipus de jornades, amb persones i projectes que ens sentim molt identificats i tots amb ganes d’escoltar-te e interessar-se pel que fas, i donar les gràcies al gran geolocalitzador Gersón Beltran, i Cintia y Marichel (#wineandtwits) per organitzar tot el “tinglado” i a  INVAT·TUR.

Moltes gràcies! :)  1. María Teresa Ramos Onetti on dilluns 8, 2013

    Gràcies per la vostra presentació, que també per a mi ha estat una confirmació i un recolzament de les meves últimes decisions profesionals. vos desitje molta sort i se veurem al camí. Salutacions. MTeresa

  2. Marc Prades on dilluns 8, 2013

    Moltes gràcies María Teresa! Per nosaltres també, veus que hi ha gent que té interessos comuns pel seu territori, que se l’estima. Molta sort també i ens veem prompte!
Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441