Veure les darreres entrades:

Fa dies que sentia parlar d’este paratge, l’havia conegut alguna vegada, però no a fons, i ahir vam tindre l’oportunitat de visitar-lo. Parlem del Matarranya, que vam anar amb els companys d’evadirte!com, i un amfitrió de luxe: Javi de la Fàbrica de Solfa.

Primer vam estar a la capital del Matarranya, a Valderrobres, on vam conèixer a la tècnica de TurismeEli Díez i el president de la comarca: Paco Esteve, on vam ser molt ben atenguts, totes parts teníem moltes ganes de conèixer-nos, ja que tenim un objectiu comú: treballar pel territori que tant estimem.

Màgia baix del riu Matarranya, així és esta comarca!

Després Javi ens va omplir de cultura a la Llibreria Serret, on el seu propietari, Octavio Serret va ser guardonat el 2009 amb el Premi Nacional de Cultura, un altre enamorat del territori, i de manera literària, cada mes venen els autors més reconeguts a la capital del Matarranya, per signar llibres, conèixer esta terra i compartir emocions.

I com no podia faltar el bon menjar, vam anar al xicotet tresor: La Fàbrica de Solfa a Beseit, una antiga fàbrica de paper al costat del riu Matarranya, restaurada i convertida en un hotel rural de 8 places i restaurant. Només podem dir que es respira pau, calma, tranquil·litat, molta harmonia interior i una unió en la naturalesa increïble, que per als temps que corren, s’agraïx molt trobar un lloc aixi, i si volsaltres el voleu tastar, recordeu que podeu visitar-lo amb el Passaport Gastronòmic.

Solomillo amb les millors vistes del món!

Javi i els seus germans s’han compromès amb el seu territori, i este territori és el Matarranya, Els Ports, el Maestrat, La Tinença i les Terres de l’Ebre, i també es nota amb la seua cuina: vins de la terra, croquetes amb les restes del menjar, foie amb reducció de vi de la terra, tot productes de proximitat, d’esta forma és dinamitza l’economia local, donant feina al teu company. Més clar aigua, JUNTS PODEM!

Amb ganes de cooperar, de treballar junt amb un mateix compromís, i com no amb la panxa plena, tornem del Matarranya molt content, convençuts del treball que estem fent.

Moltes gràcies per tot Javi, fins prompte!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?

Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441