Veure les darreres entrades:

Mira que bo! és un dinamitzador gastronòmic del Maestrat, Els Ports i les Terres de l’Ebre. Estimem els productes gastronòmics d’aquestes terres pel seu gran valor qualitatiu, i el nostre objectiu és donar-los a conèixer arreu del món.

Tenim una terra amb grans tresors gastronòmics com: olis mil·lenaris, el llagostí de Vinaròs, l’arròs del Delta, la carxofa de Benicarló i d’Amposta, el cargol punxen de Peníscola, vins de la Terra Alta i de Castelló, peix fresc de les nostres llotges, formatge, carns, xocolate, fruita i hortalissa de temporada i molts més productes que anirem descobrint amb Mira que bo!

A més també recomanem les jornades gastronòmiques,, restaurants, panaderies, pastisseries, produccions alimentàries i qualsevol moviment gastronòmic on es posa en valor els productes del territori.

Mira que bo! és el dinamitzador gastronòmic del territori.

 


Warning: require_once(/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-content/themes/magazeen/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/21/d353801968/htdocs/wordpress/wp-includes/template.php on line 441